waarom attendo professional

Attendo professional ondersteunt bedrijven op het vlak van assessment, development en consultancy.


We investeren in human resources en helpen het beste uit uw medewerkers naar boven te halen. Geëngageerde en gemotiveerde medewerkers zijn van cruciaal belang om een gezonde en succesvolle organisatie te creëren. Wij helpen u om talent op te sporen en potentiële kandidaten in kaart te brengen.Wij hebben hierbij aandacht voor de persoon in kwestie, de beschikbare competenties, het potentieel, alsook de persoonlijke drijfveren.

Daarnaast voorzien we coaching en training om specifieke competenties te ontwikkelen en helpen we de samenwerking binnen het team te optimaliseren. Tenslotte geven we inzicht en advies, waarbij we eveneens in house ondersteuning voorzien.

hr consultancy

Om een duurzaam resultaat te garanderen, werken we steeds vanuit het attendo professional model. 


Met behulp van dit model worden persoon, taak en omgeving aan elkaar gerelateerd en synergie gecreëerd. Een correcte afstemming van deze drie aspecten zorgt ook voor efficiëntie, effectiviteit, engagement en voldoening.

attendo professional bestaat uit een team van gemotiveerde collega’s met elk hun eigen ervaring en expertise. Dit zorgt voor synergie, dynamisme en een optimale inzetbaarheid.

 

  

ICF

      

Meer informatie over onze verschillende diensten ?

Klik hier