Assessment

Assessment

Heeft u nood aan een professioneel advies bij het aanwerven van een nieuwe medewerker? Wenst u de competenties van de kandidaat objectief in kaart te brengen? Maak dan gebruik van één van onze assessment modules. 
 

Lees meer
Development

Development

Bent u zich bewust van het feit dat uw medewerkers uw belangrijkste kapitaal vormen en wenst u uzelf en uw team verder te ontwikkelen? Wil u de samenwerking binnen uw team optimaliseren? Laat u begeleiden door attendo professional.

Lees meer
Consultancy

Consultancy

Heeft u nood aan extra ondersteuning of advies op het vlak van Human Resources? Wenst u uw huidige processen te optimaliseren en (HR) data te analyseren? Schakel onze in house ondersteuning in om uw projecten te realiseren.
 

Lees meer

Waarom attendo ?

Attendo professional begeleidt uw organisatie bij het creëren van een efficiënt en duurzaam personeelsbeleid. We investeren in human resources en helpen het beste uit uw team naar boven te halen.

Expertise vanuit attendo³

Door de attendo³ expertise optimaal in te zetten kunnen we u op een kwalitatieve en onderbouwde manier begeleiden. Naast de werkcontext worden de prestaties van uw medewerkers immers eveneens bepaald door de persoonlijke waarden en behoeften, alsook het individueel welzijn.

Aandacht geven

De naam attendo is afkomstig uit het latijn en vormt een vervoeging van het werkwoord attendere, wat staat voor aandacht geven aan en/of gericht zijn op iets. We geven uw organisatie en uw team alle aandacht om een succesvolle en duurzame samenwerking te garanderen.