Coaching

Coaching

Wil u de verdere groei binnen uw organisatie alle kansen geven?

 

Een gedreven leidinggevende en een gemotiveerde medewerker vertalen zich steevast in een hogere betrokkenheid, effectiviteit en productiviteit. Het optimaal inzetten van bestaande medewerkers vraagt om persoonlijke coaching en begeleiding. 

Coaching zorgt voor inzicht en maakt het mogelijk om constructieve stappen te zetten en doelen te realiseren. Attendo voorziet coaching van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en teams. 

 

We creëren inzicht en stimuleren ontwikkeling.
 

Tijdens de coachingsessies vertrekken we steeds vanuit een totaalbenadering, waarbij we het attendo basismodel integreren, om dieper en breder te werk te gaan en om een duurzaam resultaat te garanderen.

We beperken ons hierbij niet enkel tot de coachingsessies zelf, maar voorzien ook extra literatuur, concrete tips en oefeningen die meteen kunnen worden omgezet in de praktijk. Verschillende onderwerpen kunnen hierbij aan bod komen zoals communicatievaardigheden, leidinggeven, assertiviteit, time- en stressmanagement, conflicthantering, gesprekstechnieken, competentieontwikkeling, loopbaancoaching, preventie burn-out,...

Wat houdt een coaching concreet in?
 

  • Intakesessie met de deelnemer, de leidinggevende & de coach
  • Opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Voorop vastgesteld aantal coachingsessies
  • Extra literatuur, oefeningen en handvaten
  • Afsluitende coachingsessie


Coaching op maat ?

Contacteer ons