Coaching

Coaching

Interne mobiliteit wint steeds meer aan belang.
 

Een geëngageerde en gemotiveerde medewerker vertaalt zich steevast in een hogere productiviteit, effectiviteit en tevredenheid. Het optimaal inzetten van bestaande medewerkers vraagt om persoonlijke coaching en ontwikkeling.

Attendo professional voorziet coaching van medewerkers, leidinggevenden, ondernemers en teams. Alvorens een coachingstraject op te starten brengen we samen met u  de vraagstelling in kaart en stellen we  een persoonlijk ontwikkelingsplan op om het gewenste resultaat te behalen. 

We creëren inzicht en stimuleren ontwikkeling.
 

Tijdens de coachingsessies vertrekken we steeds vanuit een totaalbenadering, waarbij we het attendo basismodel integreren, om dieper en breder te werk te gaan en om een duurzaam resultaat te garanderen.

We beperken ons hierbij niet enkel tot de coachingsessies zelf, maar voorzien ook extra literatuur, concrete tips en oefeningen die meteen kunnen worden omgezet in de praktijk. Verschillende onderwerpen kunnen hierbij aan bod komen zoals communicatievaardigheden, leidinggeven, assertiviteit, time- en stressmanagement, conflicthantering, gesprekstechnieken, competentieontwikkeling, loopbaancoaching, preventie burn-out,...

Wat houdt een coaching concreet in?
 

  • Intakesessie met de deelnemer, de leidinggevende & de coach
  • Opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Voorop vastgesteld aantal coachingsessies
  • Extra literatuur, oefeningen en handvaten
  • Afsluitende coachingsessie


Coaching op maat ?

Contacteer ons