Development

develoment

Bent u zich bewust van het feit dat uw medewerkers uw belangrijkste kapitaal vormen?


Wenst u uzelf en uw team verder te ontwikkelen en de samenwerking binnen uw team te optimaliseren? Laat u begeleiden door attendo professional. Investeren in uw medewerkers is noodzakelijk om een duurzaam resultaat te garanderen.  

Als externe partner investeren wij tijd in uw huidig talent om het beste in hen naar boven te halen en hun engagement te waarborgen. We creëren inzicht en acceptatie, waardoor verdere ontwikkeling mogelijk is. U kan opteren voor een development center, een coaching, een training of een team optimization. Wij werken op maat van uw organisatie en verzekeren een professionele en adequate aanpak.

Development Center

Development Center

Vindt u het belangrijk het talent en het potentieel van uw medewerkers in kaart te brengen? Wil u één van uw medewerkers een volgende stap laten zetten? Wil u groeipotentieel op een objectieve manier laten inschalen? Maak gebruik van één van onze development centers.

Lees meer
Coaching

Coaching

Heeft u nood aan een ‘sparringpartner’ om bepaalde competenties verder te ontwikkelen? Wil u één van uw medewerkers verder laten evolueren? Contacteer ons om samen een individueel coachingstraject op te stellen.
 

Lees meer
Training

Training

Wil u bepaalde competenties binnen uw team verder laten evolueren? Heeft u nood aan extra ondersteuning en tools om de doelstellingen efficiënter te kunnen realiseren? Investeer in één van onze in house trainingen.

Lees meer
Team optimization

Team optimization

Wil u nog meer uit uzelf en uw team halen? Wil u de samenwerking binnen uw team optimaliseren? Maak gebruik van het team optimization traject om op een meer efficiënte en effectieve manier samen te werken.

Lees meer