Werkbaar werk

Werkbaar werk

Aandacht voor werkbaar werk creëert een win-win voor zowel werkgevers als werknemers.

Als werkgever heeft u er alle baat bij dat uw werknemers met plezier komen werken. Het zorgt voor meer voldoening, langer werken, minder ziekte en het geeft mensen eveneens energie. Daarnaast zorgt het voor meer effectiviteit en efficiëntie binnen de organisatie en dus voor een beter bedrijfsresultaat.

Met de lancering van de werkwaarheidscheque willen de Vlaamse Regering en de Vlaamse sociale partners ondernemingen uit de profitsector (zowel grote organisaties als KMO’s) ondersteunen om meer focus te leggen op werkbaar werk.  De werkbaarheidscheque en de verhoging van de KMO portefeuille zijn maatregelen die u als organisatie financiële steun bieden om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Vlaamse ondernemingen worden zo gestimuleerd om de werkbaarheid voor de werknemers in kaart te brengen en/of een actieplan rond werkbaar werk op te stellen.

Werkbaar werk

Hierdoor creëert u  meer gedrevenheid, tevredenheid en productiviteit bij de werknemers. Investeren in werkbaar werk is dan ook erg belangrijk voor de verhoging van de werkzaamheidsgraad.

Met de werkbaarheischscheque kan u:
· Een meting of scan aankopen om de werkbaarheidsgraad in kaart te brengen
· En/of begeleiding aankopen bij de uitvoering van een meting binnen uw organisatie

Er is een maximale subsidie voorzien van 10.000 euro per onderneming en Attendo professional is erkend dienstverlener voor de werkbaarheidscheques en/of de verhoging van de KMO portefeuille en kan terugvallen op een jarenlange expertise op het vlak van werkbaar werk.

Vanuit attendo begeleiden wij u dan ook graag doorheen dit proces. Investeren in werkbaar werk is immers investeren in de toekomst van uw organisatie!

Beroep doen op de subsidie ?

Klik hier