Well-being

well-being

Attendo professional geeft workshops rond stress, preventie burn-out, mindfulness en yoga.
 

We besteden hierbij zowel aandacht aan de mentale, emotionele & fysieke aspecten. Het is namelijk belangrijk om de vraagstelling in zijn totaliteit te benaderen en op die manier specifieke handvaten aan te reiken. Tijdens de workshops zorgen we voor een praktische en pragmatische aanpak, waarbij we interactie tussen de verschillende deelnemers stimuleren.

Workshop Stress en preventie burn-out

Deze workshop geeft u inzicht in hoe de dagelijkse druk impact heeft op uw welzijn en hoe u op een correcte manier grenzen kunt stellen. Er worden een aantral cruciale vragen beantwoord die u helpen beter om te gaan met stress en aanhoudende druk:

  • Wat is stress?
  • Welke zijn de stress signalen?
  • Hoe kan ik hiermee omgaan?
  • Wat geeft mij energie? Wat ontneemt mij energie?
  • Hoe creëer ik een optimale energiebalans?
     

 De workshop helpt u de focus te leggen op wat werkt en uw veerkracht te vergroten.

Workshop yoga en mindfulness

Uw lichaam gezond en veerkrachtig houden is geen overbodige luxe. Uw fysiek functioneren optimaliseren om zo ook rationeel en emotioneel in ‘top conditie’ te blijven vraagt om aandacht. Tijdens deze workshop kunnen de deelnemers kennis maken met  no-nonsense mindfulness en yoga technieken. De dagelijkse implementatie ervan zorgt voor een zichtbare impact zowel professioneel als privé. De workshop wordt op een toegankelijke manier gebracht met een duidelijke link naar de realiteit.

Individuele begeleiding ?

Klik hier