Consultancy

consultancy

Heeft u nood aan extra ondersteuning of advies op vlak van Human Resources?


Wenst u uw huidige processen te optimaliseren en (HR) data te analyseren? Maak gebruik van onze in house ondersteuning om uw projecten te realiseren. Vanuit onze ervaring binnen verschillende internationale organisaties, KMO’s en overheidsinstanties  verlenen we u op een objectieve en kwalitatieve manier advies. Tijdens de projecten houden we steeds rekening met de gegeven doelstellingen en stimuleren we een interactieve samenwerking.

Afhankelijk van de gegeven vraag wordt er samen met uw organisatie bepaald welke ondersteuning het meest aangewezen is. Er wordt hierbij niet vanuit standaard oplossingen gedacht, maar steeds op maat van uw organisatie gewerkt. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit en een optimale inzetbaarheid.

HR Support

HR Support

Heeft u nood aan tijdelijke HR support op het vlak van rekrutering en assessment? Wil u ontwikkeltrajecten opzetten binnen uw organisatie? Neem contact op met attendo professional.

Lees meer
Werkbaar werk

Werkbaar werk

Wil u inzicht in de werkbaarheidsgraad binnen uw organisatie en/of wil u een actie- plan opmaken op het vlak van werkbaar werk?  Laat u dan begeleiden door attendo en start met een meting.

Lees meer
Well-being

Well-being

Wenst u als organisatie meer in te zetten op het algemeen welzijn van uw medewerkers? Wil u preventief werken rond burn-out? Maak dan gebruik van één van onze workshops.
 

Lees meer